wolferthegreat

PÅSKLOV...

Kategori: Allmänt

Så har det än en gång blivit påsk, inte för att jag bryr mig speciellt, men det är en välbehövlig paus från det vardagliga arbetet även om det blir lite jobb under lovet.
 
Just nu skiner solen från en klar himmel, men ändå lite kyligt. Skön ändå att kunna ta sig ut på balkongen och lapa lite av strålarna.
 
Här sitter jag och gottar mig med min sköna "skyline"... Och den som är observant kan se min fina profil lite där till höger. Undrar vad Lennart Nilsson skulle säga om det här fina kortet? ;).
 
                     
 
Nåja, jag har aldrig gjort mig känd för att vara en mästerfotograf... Men visst ser det ganska så skönt ut vid den här årstiden? Snön som är kvar är riktigt kompakt så det tar säkert ett tag innan allt är borta.
 
                             
 
                     
 
I övrigt då?
Jo jag såg på SVT1 igårkväll... "The Bible":s första avsnitt, hade förväntat mig en riktig pampig serie i HD. Men... mest rörigt och hoppande handling, och för mig som inte läser bibeln speciellt ofta, eller rättare sagt aldrig, var det svårt att hänga med. Men är det de här historierna de religiösa folket hävdar som en sanning? Tillåt mig tvivla på deras verklighetsuppfattning! Hallå? Kan inte förstå hur de i så fall är funtade... Trams och påhitt! Men även jag inser att det inte är alla religiösa som tror ordagrant på alla historier från "boken". Även jag, så dissa mig inte fullständigt tack. Men ändå...
 
Själv tänker jag omedelbart gå med i "ateistkyrkan" så fort den får fotfäste här i landet! För ni läste väl om den? Som nyligen startade i England?
 
Annars fortsätter vårt "kära" VATTENFALL med sina reklamfilmer på TV, och ger ett intryck att de bryr sig om oss och miljön. I mina ögon är det ett av de skamligaste företagen som vi har i det här landet! Och att de har mage att vara sponsor för en av de samverkande organisationer som värnar om miljön vi har kontakt med, Biofuel. Ännu konstigare kanske är att Biofuel kan acceptera Vattenfall som sponsor?!! BLÄÄÄÄ!!!!!
Snyggt Maud Olofsson!!
 
Och Centerpartiet har haft en extra stämma. Bra, för det behövde de verkligen efter alla påhitt de haft senaste tiden. Inte för att jag tror de får tillbaka någon form av trovärdighet för det, men ändå...
 
Ikväll blir det Kreolskans med lite rioja till, som jag för övrigt redan tjuvstartat på som den vakne läsaren redan upptäckt på bilden ovan!
 
                                             
 
Go påsk på alla och en liten skål inför helgen!
 
 
 
 

SPORTLOVET...

Kategori: Allmänt

...har nu börjat även här. Och vilken skön start det blev. Har väl aldrig klivit upp ur sängen så här pass tidigt när jag är ledig?! Pigg o fin redan kl.09:00! Whao...Riktigt nöjd med mig själv faktiskt. Men tror att det också blir den enda dagen jag slår upp ögonlocken så pass tidigt under den vecka som kommer. En snabb blick genom fönstret gav mig kvitto på att det finns ingen som helst anledning att röra på sig tidigt. Jäkla skitväder är ett milt uttryck för vad jag ser...
 
                 
 
Men lilla Putte, hur vore det om du stängde fönstret innan du går och lägger dig? PUCKO!
 
 
Annars var det tänkt att jag och några kollegor skulle fira in lovet på "Kanalcafeét" här i byn, så vi hade reserverat 6 platser där för lite mat och gnäbb. Men vi blev endast 4 st som slöt upp, varav en inte beställde mat. Och det var inte så populärt hos personalen där! Fick ett flertal påpekande att vi måste lämna stället senast 19:15, och att de minsann inte brukar tillåta att man endast beställer ett glas vin och inte äter, som en kollega gjorde, när man gör en bordsbokning! Hallå? Hur tänker de då i en sån här liten håla? Är knappast en stjärnkrog riktigt! Beställde lamm, för sånt gör inte jag själv speciellt ofta, såg gott ut i menyn men...URRRKK!! Skitmat rent ut sagt! Näpp, inga fler besök där för min del iaf.
Annars var det som vanligt trevligt sällskap, alltid kul att umgås med mina kollegor!
 
Blev lite sen till stället då jag var och hämtade en sänggavel av typ "gammalkökssoffa". Har haft sådan förr och gillar den här skarpt!
 
 
Sagt som var, tidigt uppvaknande idag förmodligen för att sängläget drabbade mig tidigt igår kväll. Nja, sängläge och sängläge... somnade i soffan ungefär när Skavlan började och ett litet glas whiskey var upphällt! Fattar inte varför jag köpte den flarran, och fattar ännu mindre varför jag promt skulle ha i mig ett glas?! Jag som inte ens tycker om denna dryck?
 
 
BLÄÄ... Men... den som spar....han har lite whiskey kvar...Ähh jag slänger skiten!
 
Tar lite vanlig morgondryck istället, läs thé, och varma mackor och nåt tillbehör som ska förebygga eventuella besvär ovanför axlarna!
 
 
Det var tänkt att jag skulle åka till Linköping och "Östgötafesten" nu under lovet. men det sket sig rejält då jag haft ett akut tandläkarbesök med kommande efterbehandling. Det kostar på....
 
Istället blir det curling i tre dagar, där jag mest ser fram mot tisdagen. Curling med lite mat och kanske lite tillbehör mellan träningen tillsammans med diverse löst folk. Vi hade en sån kväll för två år sedan, och jag kan lova att det var grymt kul! OCH... lärorikt spelmässigt! Den kvällen slutade sent, mycket sent  ;)!
 
Ha ett skönt lov till er alla som har den här veckan kvar!