wolferthegreat

Efter ...

Kategori: Allmänt

 
                                                    
         
...den blogg jag skrev för två månader sedan har mycket hänt. Och vad jag förstår kommer det att fortsätta. Intressant utveckling.Tydligen har jag trampat på en riktigt öm tå hos våra skolledare (och deras chefer). Uppkallad  till "förhör" för några dagar sedan, och blir säkert några fler. Men då undrar jag.... får de verkligen agera som "förhörsledare"?
 
Har de rätt att bestämma vilka ord jag ska använda i min privata blogg? Ja, en av de tror det i alla fall. I mina öron har ordet "dam" inte en negativ klang, det är ett ord jag vuxit upp med, men det var tydligen ett ord som verkligen inte får användas. Då undrar jag, ska vi i fortsättningen kalla det för "d-ordet"?
 
Följderna av den nämnda bloggen har fått otroligt naiva och patetiska följder, och jag kan inte förstå hur de "högre" stående potentatet överhuvudtaget har tid för att släppa sina ordinarie uppgifter för att engagera sig i denna blogg. Men det kanske är så att de har mer tid att fylla, till skillnad mot oss pedagoger. För när det gäller själva undervisningens, och våra vardagsnära uppgifters konkreta problem händer det så gott som inget!
 
Så, blir säkert en massa uppståndelse även av denna blogg, då de tydligen har fått för sig att de har ett undersökande, forskande uppdrag från kommunen.
 
Ha en skön helg ni som kan!