wolferthegreat

Åter till...

Kategori: Allmänt

Centerpartiet....
 
Nu ska de bli vårt nya "Välfärdsparti" ? Hallå? Är denna cirkus ett stort skämt eller?
 
Kan tänka mig hur resonemanget går... " Vi måste vara med på banan, vi måste profilera oss. Vad kan vi hitta på för att vara kvar som parti? Jo, vi skiter i vårt gamla program med miljö och levande landsbyggd och koncentrerar oss på välfärden. För den är ju kraftigt urlakad."
 
Snacka om att ha gått vilse... Vilka väljare siktar det här panikpartiet att värva? Och att ändra sin ideologi enbart för att kunna existera faller i alla fall inte mig i smaken. Tanken faller mig in att de politiker som redan är i "toppen" endast är intresserade av sina egna karriärer och löner?
 
Vilken soppa! En någorlunda självransakan skulle kanske vara på sin plats? Behöver jag nämna vad jag tycker om yrkespolitiker? BLÄÄÄÄ!!!
 
 
Skavlan igår... Anna Wahlgren!! Om henne tycker jag INTE! Uppfostringsoraklet som inte har en siffra rätt!
 
Hallå? Verkligheten? Tycker inte hon borde fått vara med där, denna tragiska kvinna. Hon gjorde väl knappast en bättre bild av sig själv? Allt hon sa var ju bara dravel, bortförklaringar och att hennes alkoholintag inte var något problem. Fanns det någon i landet som köpte hennes version? Nä, hon borde blivit nekad att vara med i programmet, mest för hennes egen skull faktiskt!
 
I övrigt kan man glädjas åt Djurgåååår´ns seger och att de tre översta placeringarna är greppbara. Och snart startar matchen mellan Tälje o Bofors! Go Tälje!
 
Go fortsättning på helgen!

Kommentarer

  • A-C säger:

    Hör och häpna men instämmer i båda fallen. Centern är verkligen ute och famlar efter en livboj, men hittar ingen som flyter...pappa hade redan tappat förtroendet för sitt parti när han gick bort och det har ju inte direkt blivit bättre..blir förvånad om de finns med i riksdagen efter nästa val...

    Och Anna W borde inte ha släppts in i tv-studion överhuvudtaget. Har aldrig gillat henne jag heller och tyckte faktiskt att Skavlan själv blev ganska besvärad av allt dumt och pinsamt hon kläckte ur sig...beklämmande faktiskt...

    Svar: Jo, Skavlan såg inte lika nöjd ut som vanligt faktiskt! men hon ÄR obekväm den kvinnan.
    Mårten Loberg

    2013-02-02 | 16:29:18
  • A-C säger:

    Jo hon är obekväm men har nog inte så många följare kvar som, det finns ju gränser för allt som tur är...

    2013-02-02 | 16:44:07

Kommentera inlägget här: