wolferthegreat

Midsommarstöket är över...

Kategori: Allmänt

...för den här gången. Har precis kommit hem efter ett besök i buskarna utanför Kramfors. Tillbringade gårdagen och den här dagen tillsammans med min syster och hennes familj på deras landställe. Har varit riktigt skönt och avspännt. Det är härligt att höra tystnaden, vindbruset från björkarna och lite fågelkvitter. Skulle behöva ha det så i någon vecka till för att kunna varva ner ordentligt efter den sista dryga månaden på arbetet. Drygt för att det ända sedan den konflikt jag tidigare nämnt, skapat ett sämre arbetsklimat. Tycker att det finns fler än jag som verkligen borde försöka sig på lite självkritik. Nu tänker jag inte ge tramset en enda tanke mer, så får vi se hur det blir till hösten.
 
Åter till midsommaren...
 
"Skål o välkomna..."
 
     
 
Och så lite...
 
     

Så småningom lite middag inomhus, med en grym utsikt. Så här ljust o härligt var det inte förra året, så de har gjort ett fint arbete med "matvrån"  :). Inte riktigt klart ännu som synes, men det här blir riktigt bra!!
Lite kubbning var det om sittplatserna som ni säkert förstår...
 
    
 
Varför vi satt inomhus? Haha, jo det finns ju sådana där småodjur som gillar blod, speciellt mitt ! Men det ser ut som även syrran fick sig ett bett eller två ! Spegelblankt och fint...
             
                              
 
Kvällen och natten smög på...
 
                      
 
Avslutningsvis innan sänggåendet...
 
   
 
Så, då kan vi avsluta denna midsommar och börja fundera på resterande del av sommarlovet. Har visserligen en eller två prövningar nästa vecka, men sen är det dags att bestämma något! Stockholm är nog ett måste hur som helst, sen... Malmö? Nja, får se vad de kan bli.
 
                                                          TREVLIG SOMMAR PÅ ER!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • A-C säger:

    Tänk att det kan vara så fint i Kramforsbuskarna! Ser verkligen härligt ut! Tyvärr är ju de där små otäckingarna inte så kul men de brukar försvinna (mer eller mindre) senare på sommaren...

    2013-06-22 | 18:17:17
  • A-C säger:

    Å då menar jag förstås myggen och knotten hehe

    2013-06-22 | 18:19:14

Kommentera inlägget här: